13.4.2017 klo 17.30 / Santahaka, Kokkola

Pohjanmaan taistoon selkein tavoittein

Naisten liiga palaa maaottelutauolta torstaina, kun ONS kohtaa pohjoisen paikallisottelussa GBK:n Kokkolasta. Liiganousija GBK on oululaisille tuttu joukkue aiemmilta kausilta.

ONS lähtee kohtaamiseen hyvin treenanneena ja keskittyneenä. Pelaajat ovat treenanneet viime viikot kovalla sykkeellä. Myös U19-maajoukkueen mukana ahkeroineet Onna Ketola, Satu Rousti, Fanni Pietikäinen ja Sonja Rajatalo ovat palanneet reissusta ehjinä. Karsinnat jätti heidän osaltaan varmasti maalinälkää ja voitontahtoa.

ONS:n Heini Toivonen: "ONS lähtee Pohjanmaan taistoon selkein tavoittein. Voitontahtoa ja nälkää löytyy koko joukkueelta. Joukkueella on pelaajien suhteen hyvä tilanne, sillä koko porukka on terveenä ja hyvin treenannut, pitkäaikaisloukkaantunutta Emma Peuhkurista lukuunottamatta "